divendres, 5 de setembre del 2008

POUM

Recordeu que aquest dimecres es va fer una exposició pública de l'avançament de reforma del POUM. De moment, i perquè no hi hagin confusions (amb paraules planeres) només s'han posat taques al plànol. Taques de cap a on ha de créixer el poble, tant a nivell urbanístic com a nivell industrial.

De moment no hi ha res definitiu, ni aprovat... De manera que a través del pla de participació ciutadana hi podeu dir la vostra. Per més informació consulteu el web d'Olost www.olost.cat que hi trobareu plànols, estudis, etc.

A mi no em feu moltes preguntes del tema perquè no hi entenc gaire d'urbanisme. Si que puc avançar però, que la biblioteca segurament es reubicarà per millorar-ne el servei i l'espai. El més segur es que vagi a l'aula que dona al carrer de Les Escoles (o sigui a l'escola vella). Fa gràcia dir escola vella no?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones Anto,

Ahir mateix vaig estar apunt d'escriure't per parlar del tema POUM, crec que has fet molt ben fet de penjar-ho al blog. Personalment penso que és de gran importància que els veïns del poble participem de manera activa en aquest nou poum (Pla d'Ordenació Urbanística Municipal). Aquest Pla ha de servir per marcar les directrius del poble que volem a partir d'ara, i tots tenim el nostre granet de sorra a aportar.

Seguim en contacte...

Cuca.

PD: Anto ahir la tarda van tancar inscripcions de la Mm (Matagalls montserrat) 08, ja no i cap ningú més. En principi també ens em queda't fora perquè no funcionava correctament el programa d'inscripció quan ens vem intentar inscriure, i encara quedava places. Un altre any serà...

Anònim ha dit...

Molt bé per la informació. Esperem que tots els interessats i preocupats en el tema, utilitzin la participació ciutadana que heu ofert l'Ajuntament