dilluns, 6 d’octubre del 2008

Circuit Esportiu

Després de molt debatreu-ho i pensar-ho en fred, s'ha decidit crear un circuit esportiu a Olost. I direu; què és un circuit esportiu? De veritat convé?
La primera resposta és que un circuit esportiu consisteix en distribuir (per diferents llocs del poble) elements per a fer exercici (abdominals, braços, estiraments...) que estaran a l'exterior i seran de fusta (com un gimnàs a l'aire lliure), tots complementats amb els seus cartells explicatius. Evidentment que per anar d'un lloc a l'altre ho hauràs de fer (per anar bé) corrent (així hi haurà un treball integral i complert). Constarà de 5 estacions, amb principi i final a la zona esportiva/educativa.
La resposta a la segona resposta, és que creiem que si que pot fer servei, ja que ho avalen les diferents activitats i entitats del poble: Grup Excursionista Via Fora, FC Olost, pels que juguen a Futbol Sala, el Grup Ciclista, la genta que fa Gimnàstica, o d'altra gent que no està en cap altre entitat/activitat que li agradi fer exercici, anar a córrer... en definitiva, fer Salut!
Així que l'any que ve, hi haurà unes pageses i pagesos de Ferro, que ni la Dúctil Benito podria manejar jeje

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia Gironí,

Que tal Anto? Ja t'has fet mirar la lesió?
Trobu una gran idea lo del Circuit Esportiu, jo com a esportista (a èpoques més i a èpoques menys), en faré un gran ús de veritat, penso que és una gran iniciativa i que invita a fer salut a la gent del poble i al jovent en especial però no exclusi, cosa que sempre és positiva. Penso també que molta gent del poble ho veurà en bons ulls i en farà un bon ús!! Les diferents parades o punts de treball seran fixes al 100% o hi haurà la possibilitat d'anar canviant d'ubicació, amb treballs mecànics de desmuntar i muntar?? Penso que si cada x temps es pot fer variar serà com més dinàmic no? Potser no és viable però...

Per cert, ja teniu el pis arreglat el 100%, i quan serà l'estrena??

Ens veiem!!

Cuca

Robert ha dit...

...ho trobo una idea molt bona,...si senyor...que vagi bé per Girona

agerbaf osram ha dit...

Anto,
m'agrada molt l'idea del Circuit Esportiu.
Això m'ha portat a pensar en un circuit esportiu, però diferent, pels "iaius" i "iaies" d'Olost, com a integrant que soc d'aquest col·lectiu.
T'has fixat que es munió la gent gran que surt a caminar pels voltants del nostre poble?.Hi ha rutes en direcció als quatre punts cardinals, que conformen uns circuits d'entre dos i quatre quilòmetres, altament sobintejat per la gent de la meva generació que, per la raó lògica de ser gran, no es prudent ni aconsellable que siguem usuaris del Circuit Esportiu.Aquests camins son el nostre circuit.
T'exposo una idea per si un dia es pot realitzar, crec que seria molt ben rebuda per tots nosaltres.
No es necessiten pas pas aparells gimnàstics, en canvi, si que aniria be, en aquests camins de rodalies que m'he referit,uns pedrissos estables i ben fets, per poder apuntar el cul situats de tant en tant.
Molta gent, veig que apilonen a vegades un parell o tres de lloses i els serveixen per fer la pausa obligada pels anys en la seva modesta "disciplina atlètica".
Que et sembla.

Ramon Marsó i Fabregà

Robert ha dit...

.....m'apunto a la darrera proposta, la trobo molt bona i interessant...

Anto ha dit...

D'acord, si per alguna cosa serveix aquest bloc és per la comunicació. Ho passaré a la casa. Gràcies