divendres, 6 de març del 2009

Cursa Muntanya!!

Aquest cap de setmana, diumenge 8 de març a les 8:30 es donarà el tret de sortida de la primera Cursa de Muntanya Via Fora.
La cursa té 15 quilòmetres i amb paraules textuals que volten pel web: "El recorregut és ben variat, com una amanida catalana. Fins i tot, gràcies a les nostres "fonts", hem pogut saber que segurament ens mullarem els peus i, segons com evolucioni la climatologia, també els turmells (?). Que ningú es faci enrere però és millor anar ben informats." Recomanen portar sabates de recanvi.
Per garantir l'èxit d'una bona cursa (per totes les que he voltat) cal complir 3 aspectes molt importants: 1 el recorregut (que està garantit pels nostres paissatges i boscos), 2 la organització (que ja va quedar demostrat a la I Marxa que no fallen) i 3 el suport de la gent i el públic. Aquest últim és força important i fa que una cursa sigui bona per un corredor o especial (quan hi ha molta gent). Per això informo que la sortida és a la Plaça a les 8:30 i a partir de les 9:20 ja començaran a arribar els primers al Pavelló (arribada). És important animar, sobretot als participants aficionats, recomforta i ajuda molt psicològicament. Us ho dic perquè jo sóc d'aquesta massa que arriba quan els primers ja s'han dutxat, però dels que gaudeixen d'aquests petits plaers.
AVÍS: Pels que teniu una mica de respecte a la cursa, no sé si us ajudarà o no, però jo seré la persona escombra: Disposat a ajudar a arribar a tothom i si algú es fa mal o vol deixar-ho no hi haurà cap problema. Animeu-vos!! És una bona oportunitat per introduir-se en aquest món hi ha casa, amb gent coneguda.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Fotos de la marxa a Cal Ferrer.
Merci per tot cotxe escombra!

anna aida ha dit...

hola anto et recordes de l'anna i de l'aida volem que ens vinguis a veure et trobem molt faltar vina a sant feliu sasserra
contestens

aida ha dit...

hola anto que tens al bloc olbidat o ke