dimarts, 29 de juliol del 2008

Ja tenim pregoner!

Bé, com podreu comprobar als porgrames de la Festa Major, encara no hi surt el nom del pregoner ni del presentador de l'acte. Si, si, he escrit presentador. Aquest any l'encarregat de conduir l'acte serà Pere Martí i el pregó serà un reconeixement a Pere Bruch, olostenc que ha posat Olost als mapes del temps dels Països Catalans. Com no podria ser d'una altre manera doncs, el pregó el farà un conegut home del temps, Francesc Mauri. El Pere no "vol" a fer-lo sol i així entre tots li podrem fer un bon homenatge, o és que no us fa gràcia veure a TV3 Olost 27 litres entre pobles i ciutats de la resta de Catalunya? A mi si.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Anto,

Sóc el Cuca (Gil), la feina que ha fet en Pere Bruch tots aquests anys és increïble i té un valor impagable en serio, tota la documentació i dades que ell té recollides són molt valuoses. Per exemple, alhora de definir el nou planejament d'Olost poden ser molt útils.
Però hi ha un tema que crec que caldria impulsar des de l'ajuntament o alguna altre entitat. En Pere B. té totes les dades en format paper i escrites a boli i ara ja té fotocòpies, però seria molt interessant que alguna persona amb bons coneixements informàtics (processadors de dades) pugués muntar un programa (ACCES o alguna altre), on entrar totes les dades i tenir un document digital amb el qual puguessim consultar qualsevol dada que ens fos interessant d'anys anteriors, resums , tendències...

Com ho veus?
Jo en aquest sentit t'haig de dir que l'any passat vaig realitzar molta feina en aquest sentit ja que vaig haver de fer un treball de meteorologia i vaig entrar moltíssimes dades amb la col·laboració de tota la meva família. Però ara faltaria algun colaborador que muntés un bon programa informàtic!!!

Salut !!!

Anònim ha dit...

Bones gent!

Que cal dir del Pere que no sapigueu. Una feina de formiga que amb constancia i paciencia a fet durant anys. A mi amb va ajudar molt en el treball de reserca i li estic molt agraït. L'única preocupació del Pere era que si ell faltava qui seguiria fent aquesta feina, soposo que encara la té. Ell no pot fallar ni un sol dia, és a dir, que estar lligat els 365 dies de l'any.
La teva idea Gil la trobo perfecte, a veure si prospera, seria molt interessant.
No ho ser, però potser es podrien fer uns cursos de meteorologia i potser algú s'anima.

Fins aviat!

Robert ha dit...

D'acord amb els comentaris, bona feina i ben feta la del Pere, és just que se li faci un homenatge. És d'agraïr que sempre hagi estat obert a tothom i mai (que jo sàpiga) hagi negat res a ningú, i els comentaris d'en Gil i en Roger del més adient...si senyor.
Bona festa major a tothom.