dimarts, 15 de juliol del 2008

HOOLOSTIBUT!!

Si, si, feia dies que no deia res, ja ho sé. Una mica de vacancetes del bloc. Vacances, vacances encara no n'he fet, només una escapadeta a Pamplona i ale (aquest cop si que vaig veure els toros i de molt aprop, sort que no va fallar el genoll Ups!)

Bé, el que vull informar, és que com cada any, ja estem preparant l'espectacle conjunt de la Companyia Olostenca de Riures i Dansa del Ventre. Avançar, es podria avançar alguna cosa: De moment dir que hi ha algun personatge local repetit (poc) i que s'ha renovat el repertori. Això no vol dir que no es perdi qualitat ni intensitat (això esperem). N'hi hauran alguns que esperem que siguin molt potents i que us facin petar de riure (Booooomba). Si llegiu entre línies, algun personatge no local hi podeu trobar.

El títol d'aquest any, l'hem canviat. Ja no és Còctel a la Fresca (estava ja una mica obsolet), sinó que es diu Hoolostibut. És una barreja de Bollywood (Danses noves que ballaran el grup de dansa del Ventre) i Hollywood (la fàbrica dels somnis, de l'espectacle, una mica agosarats per part nostra) i ho acabem amb BUT, de butifarra, que queda més nostrat. Convinació de tradició i modernitat (adaptant-nos als nous temps, renovar-se o morir). Ja us informarem més degudament donant pistes, personatges, colaboradors... i potser algun video...

1 comentari:

Anònim ha dit...

EEEiiii! Bona, la propaganda! Aquest any no ens estem de res... Encara no hi havia entrat, al Bloc. Està molt bé!