diumenge, 9 de novembre del 2008

Dia 21 desembre

Atenció!!! El cap de setmana del 21 de desembre, l'heu de marcar a l'agenda. Com que es van haver de suspendre tots els esdeveniments de la fira, per motius evidents, s'han traslladat algunes activitats a aquest cap de setmana. Quines? Doncs, la Pastarruca (afanyeu-vos que van quedant menys parcel·les), l'espectacle infantil, es farà també un concert de cantautor, el concurs de salt... Bé, potser em descuido alguna cosa, però ja ho veureu explicat als cartells que sortiran més endavant i al Pedra de Toc.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Beautiful pictures.
Nice blog.

Please visit:

http://realgadgets.info

Keep blogging.
Good job.

enacasals ha dit...

...com que es vàren HAVER DE suspendre...La locució TENER QUE-castellana-fa=HAVER DE-en català.
Error massa freqüent, que de tant sentir-ho ens acabem encomanant.
Anto, t´ho dic en comentari positiu perque et felicito altrament per fer uns escrits atractius, interessants ben segur per a molts lectors. Ja que cada dia ens permetem més llicències de mala escriptura amb el mòbil, per estalviar, potser valdrá la pena si procurem com a mínim escriu-re el millor possible on en queda constància per més temps.
Felicitats pel blog.
Encarna Casals

Anto ha dit...

Gràcies Encarna pel teu comentari constructiu. Crec que aquest error el tinc massa adquirit, però espero pensar-hi la pròxima vegada. De totes maneres rectificaré l'enunciat i gràcies de nou.

Per cert, com has anat a parar a aquest blog?

Anònim ha dit...

Només volia escriure unes línies per dir-li al seu lloc realment genial! He estat buscant aquest tipus d'informació per un llarg temps .. No sòl contestar als missatges, però jo en aquest cas. WoW gran fabulós.