divendres, 9 de gener del 2009

Acaba la Campanya Olost 1.100 Anys!!!

Si, s'ha acabat l'any 2008, l'any en què Olost celebrava el seu 1.100 aniversari (des que se'n té documentació escrita).

Aquest any ha sigut especial pel què fa a certes celebracions (Inauguració Escola, Trobada de Senglars de Catalunya, Carnestoltes, La primera Travessa als voltants d'Olost organitzada pel Via Fora, Curses Ciclistes, Pedalada, Activitats de Nadal, Concert i divertimento al Casal dels Avis Pro Marató, la Pastarruca, etc), però sobretot per la Festa Major. El punt negatiu de l'any el va posar la climatologia que va afectar a tots els actes de la Fira.
Però la Festa Major... Aquest any ha sigut d'inflexió, per certs canvis importants, i perquè s'ha posat una primera pedra. El primer canvi ha estat el de la Orquestra, que pel que ha anat arribant va agradar. I el segon canvi (la primera pedra) és el començament del Pagès de Ferro... Quin fart de riure. Esperem que vagi a més i que duri més anys, ja que és un producte molt autèntic i que ens pot crear marca.

Pel que fa a actes específics dels 1.100 anys no se n'han fet perquè creiem que ja s'han fet molts actes i festes. No es pot incrementar la despesa de l'Ajuntament excessivament en un sol aspecte, quan n'hi ha d'altres de molt importants també i que perllongaran en el temps.

Així que agraïr a la feina feta per tothom i les ganes que hi han posat (moltes entitats) i ànims per seguir dinamitzant el poble. Que amb l'esforç vostre Moltes Coses s'han fet aquest any quan en vols fer un resum!