diumenge, 25 de maig del 2008

El Pantà ja arriba a dalt!!

Si, si... aquesta imatge del radar del Servei Meteorològic de Catalunya està presa el diumenge, però és que portem així gairebé dues setmanes! El que és més bo és que ho fa a tot Catalunya: La zona de Merlès baixa aigua per tots costats, la Baells ha canviat molt està al 50% i entra molta aigua, i a la zona del Ter (Sau i Susqueda) també s'està refent (Sau estava sota mínims i aviat s'acostarà al 40%).

I al pantà d'Olost? Hi entra aigua? Vosaltres mateixos ho podeu comprovar. Són fotos del dissabte al matí. Li falta només 1 metre per arribar al seu màxim, i al ritme que entra l'aigua crec que en una setmana o deu dies això estarà ple (ja era hora).


A més a més, la previsió meteorològica ens indica: Que pel Dilluns i pel Dimarts continuaran les pluges, sobretot a la part més oriental de Catalunya (la costa catalana i la Catalunya central) ja que tindrem una llevantada d'un parell de dies....si seguim igual, podem sumar bastants litres que ens aniran de conya per acabar amb la sequera que patiem. (Extret de meteovic.blogspot.com)

També és cert que una mica de sol no faria mal ara mateix. Hi ha alguns cultius que estan amarats d'aigua i fa que es comencin a tombar. Però què hi farem, ja sabem que en aquest país no hi sap ploure. Hi perdem una cosa però i guanyem que segurament ja no farà falta portar els vaixells... la vida és així. Ens veiem