dijous, 1 de maig del 2008

Curs d'iniciació a la CATA de VINS!! AL CASAL DELS JOVES!!

AL CASAL DELS JOVES!! Al final som uns 40!! I per aquest motiu hem de fer el curs al CAsal dels Joves. El Sergi creu que està bé provar de fer el curs tots junts, esperem que no hi hagi molt sarau i es pugui dur a terme amb normalitat. A més a més vindrà un altre somelier de suport, el del Celler d'Osona (subministrador dels vins).
El curs constarà de 4 sessions de 20 a 22 hores els dijous 8, 15, 22 i 29 de maig (és quan el Sergi disposa de temps per fer-ho). La primera part serà teòrica, i una segona part de pràctica. El cost de la inscripció és de 10 euros per tot el curs. A tothom li quedarà un mini dossier de la informació més important que consideri el Sergi.


Recordo que s'ha acabat el temps per inscriure's!

2 comentaris:

agerbaf osram ha dit...

M'agrada molt una iniciativa com aquesta. Tant de bo sigui ben reeixida i estimuli a tornar-ne a proposar mes i dels mes diversos temes.El col·lectiu que conformem els habitants d'Olost, que precisament no som gaire gent,però si som els suficients per reunir un grup de coneguts i amics, interessats a conèixer mes la diversitat de la nostra cultura i a la vegada passar-ho be.

Anònim ha dit...

Anto,

Sóc el Gil (Cuca), et volia comentar un petita urgència d'última hora, estic apuntat al curs de Cata de Vins, però aquest dijous no podré venir al primer dia de classe perquè me'n vaig fora uns dies, però bé a la resta de dijous espero poguer assistir.

Ens veiem !!