divendres, 25 d’abril del 2008

Junts PODEM!!

Si, si, això va passar fa un any!! Vam guanyar la lliga i cap a segona s'ha dit. I la pancarta ho deia, "gràcies afició".

Però què passa aquest any? No ens podrem queixar de l'afició que sempre hi és, donant la cara, apretant, empenyent i alguna vegada fins i tot influenciant en accions del partit. (Targetes, desconcentrant contrincants, etc.). Doncs què falla? S'estan jugant bons partits, la majoria de gent ho dona tot... Falta concentració? Hem tingut mals arbitratges? Arbitratges dolents si que n'hi ha hagut. Però ara no és hora de mirar què s'ha fet malament ni de llepar-nos les ferides. Ara toca mirar el que ens queda i veure que es pot. Agafar confiança, a partir d'ara entraran totes!!

Ara toca jugar amb tot: amb empemta, amb concentració, amb cap, amb estratègia i com un equip. No dic que no s'hagi fet fins ara, però ara és quan s'ha de demostrar. Ara que és quan es pot. Perquè es pot, és evident que JUNTS PODEM!! Junts jugadors i junts afició.

Fa un any que vam guanyar la lliga i aviat hem de celebrar (potser més que l'any passat) que seguim a segona!! Doneu-ho tot, els que estem a la banda també ho farem.
Recordeu que el pròxim partit és a Sta. Eulàlia de Riuprimer, el dissabte.

PD: Em sap greu no poder estar corrent i lluitant amb vosaltres. Segurament des de fora es passa pitjor (de veritat), però estarem per qui.

1 comentari:

Robert ha dit...

...des de la graderia (assegut a les pedres), sol (poques vegades) o amb el meu fill que juga a la ds sempre al vostre costat....
...FORÇA OLOST.....XEIXA TORNA....