dimecres, 9 d’abril del 2008

Taller de Dansa Bollywood (info)


El dissabte 12 d'abril es va fer al Pavelló un Taller de Dansa Bollywood.

Sembla que la valoració (per part de les assistents, val a dir que només hi havia noies, tot i que és un ball per a tothom) va ser molt bona així com també l'assitència al taller.

Estava organitzat pel Grup de Dansa del Ventre, i el va dur a terme una professora de l'Associació Catalana de Bollywood, que pel que sembla es va explicar molt bé i transmetent molt bé la filosofia del ball.

Però... què és el Bollywood? (per donar una mica + d'info) És el gènere cinematogràfic de l'Índia. Allà totes les pel·lícules són musicals. Amb la dansa s'interpreta tot el que passa, l'argument. Es basa en el bhangra, un ball folclòric del nord de l'Índia. També hi tenen a veure altres balls regionals indis. (Font: A C Bollywood http://www.acbollywood.com/)

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Anto! soc la teva super companya d'oristà. T'haig de dir que molt fardar de blog però no és el que m'esperava. crec que encara et falta molt per aprendre però bé, suposo que amb el temps ja aniras millorant, no et preocupis! sinó ja saps que fem un curs de blogs al cole, i també ja et podre ajudar amb algunes coses, val?
bé doncs, ànims i espero que te'n vagis sortint!
Bon finde!

Anònim ha dit...

Sóc la formadora de la noia d'Oristà.He decidit que a partir d'ara els formadors del curs siuin dos nois que disposen d'uns blogs genials i dels quals en poden treure molt de profit.Dimiteixo de formadora.
Jordina "La bloggera"

Anònim ha dit...

Ja, ja, ja... Enveja tenen aquests de Viladrau, no els hi feu cas. I no begueu gaire aigua que ja veieu com han acabat. Jordina em sap greu, ja et regalaré una rosa pel teu sant, em sap greu, amb aquests alumnes és normal que acabis amb depressió jeje
Bon finde :-P

Robert ha dit...

Anton, jo no sóc cap teu super company però et felicito pel teu blog, jo crec que és molt digne i només no tenen res a aprendre els que ja ho saben tot. Continua així.
Respecte al taller de danses de Bollywood un parell (o tres) de coses:
1.-Aquesta mena de dansa és molt divertida, l'any passat en vaig fer un a Vic i m´ho vaig passar molt bé, és com diria la teva supercompanya d'Oristà xaxi-piruli.
2.-Enhorabona al Grup de Dansa del Ventre per organitzar-ho, realment val la pena,...però:
3.-És una llàstima que l'Ajuntament no ho subvencioni, hi ha gent que no hi anirà (Jo mateix) perquè no pot (o té altres preferencies)pagar 12 Leuros per un curset de Banghra... segur que si fos de sardanes seria de gratis...

salut i república

agerbaf osram ha dit...

Anto,
el teu problema amb la noia d'Oristà, he que no cal que ens hi fiquem?, confio que tu mateix te'l sabràs solucionar(ah, però es molt trempada, te un finíssim sentit de l'humor).
El que et volia demanar es mes informació respecte al 1.100 aniversari d'Olost i, un suggeriment: perquè no en presumim una mica com a poble i, a l'hora d'anomenat el veral de les noves escoles o les mateixes escoles, no en ressaltem aquesta efemèrides?.

Ramon Marsó(pare)

Anònim ha dit...

Hola Anto!
sóc la Marta Font, fins avui no he pogut consultar el teu blog. Gràcies per publicar la informació del taller de Bollywood. Aprofito per informar a tothom que el mes de juny es tornarà a repetir, a veure si s'anima més gent, i com tu dius, està obert a la secció masculina també! Moltes gràcies també al Robert pel seu comentari, per cert, el tema del preu també depèn de la gent que s'apunti, però això de la subvenció de l'Ajuntament, je,je, es podria parlar, eh Regidor!?
Fins aviat

Anònim ha dit...

hola anto som l' eugenia i l'aida.com creus que quederan el barça madrit adeu

Anònim ha dit...

hola anto som l' eugenia i l'aida.com creus que quederan el barça madrit adeu

Anònim ha dit...

HOLA ANTO SOC L'AMIGA DE L'ENEMORADA
SAPS QUI SOC?

NO ES LA NEREA PERQUE...

Anto ha dit...

Espero que guanyi el Barça, per aixafar-los una mica la festa, seria l'única alegria futbolística d'aquest any. (A part del descobriment del Touré i del Bojan clar). Sempre hi ha una part bona, com en tot.
Ens veiem per Sant Feliu!!